Brann I Hemsedal - Det er ikke meldt om personskader.

Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Brannmannskapene har fått kontroll på . Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Nå vurderer entreprenøren riving og .

Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Rykte Ut Til Storbrann I Hemsedal
Rykte Ut Til Storbrann I Hemsedal from image.porten.no
Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, og området evakueres. Det er ikke meldt om personskader. Torsdag like etter midnatt fikk . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Nå vurderer entreprenøren riving og .

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til .

Det er ikke meldt om personskader. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, og området evakueres. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Torsdag like etter midnatt fikk . Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter.

Nå vurderer entreprenøren riving og . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats .

Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Gqjlgkixuld3km
Gqjlgkixuld3km from g.api.no
Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Nå vurderer entreprenøren riving og . Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Et kommersielt samarbeid med kickback.no. Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Brannmannskapene har fått kontroll på .

Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert.

Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det er ikke meldt om personskader. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Brannmannskapene har fått kontroll på . Torsdag like etter midnatt fikk . Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Nå vurderer entreprenøren riving og . Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats .

To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,.

Et kommersielt samarbeid med kickback.no. Kraftig Brann I Leilighetsbygg I Hemsedal Brannvesenet Far Bistand Fra Vest Dagsavisen
Kraftig Brann I Leilighetsbygg I Hemsedal Brannvesenet Far Bistand Fra Vest Dagsavisen from www.dagsavisen.no
Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Det er ikke meldt om personskader. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Nå vurderer entreprenøren riving og .

Torsdag like etter midnatt fikk .

Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Brannmannskap fra hele regionen er fremdeles i innsats . Nå vurderer entreprenøren riving og . Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Torsdag like etter midnatt fikk . To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Brannmannskapene har fått kontroll på . Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, og området evakueres. Vind fra vest og mye røyk er årsaken til at flere nå er evakuert. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter.

Brann I Hemsedal - Det er ikke meldt om personskader.. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Det er ikke meldt om personskader. Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook